Vandoorne Installatiebedrijf bvba - home afbeelding 2

Nieuwsoverzicht

Interpom 2022 - Hall 1 Stand 140

Hall 1 Stand 140 16 november 2022

Graag nodigen we u uit voor de Interpom 2022 in Kortrijk. Op 27, 28 en 29 november kunt u ons vinden op standnummer 140, samen met onze automatiseringspartner Mooij Agro.  Vraag nu uw gratis ticket aan via ons contactformulier!

INTERPOM is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

INTERPOM presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de aardappelsector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten

terug naar overzicht

Onze partners

Vandoorne Installatiebedrijf bvba - leverancier MOOIJ.


Leveranciet Stienen

 

Ventilatie - Elektriciteit - Automatisatie voor de landbouwsector

Vandoorne Installatiebedrijf BV is gespecialiseerd in de installatie van ventilatie, elektriciteit en automatisatie in de landbouwsector.  We richten ons vooral op de veehouderij en akkerbouwbewaring. 

We kunnen verder bouwen op meer dan tien jaar ervaring in ventilatietechnieken voor varkensstallen en ventilatie voor de bewaring van aardappelen en andere vollegrondsproducten. 

Samen met onze partners bieden we u een totaalpakket aan voor de technieken in uw stal of bewaarloods.